Dritan Leli ne Berlin ne Kongresin e 9-t BID

Kryetari i Bashkise Dritan Leli ka marr pjese ne Kongresin e 9- te , te Berlinit, BID. Kryetari Leli tha se qellimi i pjsemarrjes ne kete Kongres eshte diskutimi infrastrukturore dhe zhvillimi ekonomike. Mes pjesmarresve do te kete shkembim eksperiencash dhe pervoja mbi projektet infrastrukturore e vecanerisht mbi nismen e re qe pritet te zhvillohet ne Vlore: “Rikonceptimi i zonave historike te qytetit.”

You may also like...