Show me fishekzjarre!

Date 31 Dhjetor ora 23:00 te gjithe ne shesh ne Lungomare te presim 2020 me Fifin dhe Young Zerka mes muzikes dhe fishekzjarreve!

Kërcime, Këngë, D.J !
Spetakël me fishekzjarrë dhe argëtim për Ju.

You may also like...