Gezuar 7 Marsin

Ceremonia e nderimit me titullin “Mirënjohje e qytetit të Vlorës” të 82 mësuesve dhe ish mësuesve nga bashkia Vlorë!

53196705_10156052104702541_7209651859638714368_o
53676979_10156052104352541_4935074919554744320_o
53584773_10156052110642541_7399952016459431936_n
53324215_10156052118527541_6917283600324886528_o
53238255_10156052112877541_111582283982438400_o
53253935_10156052109687541_7078399772196864000_o

You may also like...