Dita e Verës

Dita e Verës, muzikë dhe aktivitete tek “Pedonalja”
“Dita e Verës”, do të jetë një festë e vërtetë edhe në Vlorë. Koncerte me muzikë të zgjedhur, aktivitete argëtuese për fëmijë e të rritur, do të shtrihen në një hark kohor prej disa orësh, për t’i dhënë ngjyra kësaj Dite, që vjen e veçantë edhe në qytetin tonë.
Gjithçka do të nisë në orën 11.00 të datës 14 Mars, me një atmosferë festive që do të shënojë rritje. Çdokush mund ta gjejë veten në këtë mozaik spektaklesh; fëmijët me suprizat vizatimore dhe argëtimet e shumta; të rriturit me muzikën e zgjedhur

You may also like...