Nderim përjetë për Ismail Qemalin

Nderim përjetë për Ismail Qemalin, ideatorin dhe arkitektin e Shpalljes së Pavarësisë Kombëtare, themeluesin e Shtetit Shqiptar.

Sot, në ceremonitë e zhvilluara në kuadrin e 98 vjetorit të vdekjes.

You may also like...