Gëzuar 74 vjetorin e Clirimit të Vlorës

44108600_2247884472108177_3502680730515800064_o
44057319_2247884818774809_2998968069847515136_o
44070660_2247884488774842_1145874919268024320_o
44083891_2247884618774829_8812951988615512064_o

Gëzuar 74 vjetorin e Clirimit të Vlorës, përulje dhe nderim për dëshmorët!
Le të na shërbejë sakrifica e tyre si një shembull frymëzimi për të ardhmen, për një Vlorë më të mirë, për një Shqipëri ashtu sic e ëndërruan ata të cilët nuk nguruan të japin edhe jetën për themelet e këtij shteti.

You may also like...