Informacion ne lidhje me Zonat Kadastrale

Kosultimi Publik do te behet gjate diteve :

Data 22/01/2021 – 08/03/2021

Ne adresen prande Bashkise Vlore

Oraret e pritjes ne ambjentet ku do te kryet konsultimi jane :

Te hene -Te Premte orari 10:00-13:00 dhe 14:30-19:00

Te Shtune-Te Diel orari 10:00-16:00

Bashkelidhur mund te shkarkoni Harten dhe Informacionin per zonat Kadastrale

Harta

Informacioni

You may also like...