“Lufta e Vlorës”

Perkujtuam sot 99 vjetorin e “Luftes se Vlores”. Me kete rast ne Varrezat e Deshmoreve u perulem me nderim dhe respekt per ti bere homazhe te reneve ne lufte. Me pas ne Teatrin “Petro Marko” u zhvillua nje aktivitet perkujtimor dhe shkencor per kete moment te rendesishem. I pranishem ne kete aktivitet edhe kryetari i Kuvendit te Shqiperise, Gramoz Ruçi. Vitin e ardhshem ne kuader te 100 vjetorit te “Luftes se Vlores”, synojme qe ta kthejme ne nje eveniment historik me rendesi kombetare. Homazh te reneve ne luften per liri!
I paharruar gjaku dhe te paharruara sakrificat e tyre!

You may also like...