Mbremje Gala

Një tjetër aktivitet me dimension human, vjen në këtë pragfestash si një mundësi dhe mënyrë për t’u bashkuar me ata që nuk mund të festojnë e gëzojnë mjaftueshmërisht.
Le të bëhemi pjesë e Mbrëmjes Gala, që do të zhvillohet në datën 22 dhjetor, sallën e Teatrit “Petro Marko”, për të reflektuar solidaritet ndaj familjeve në nevojë, për të cilat do të shkojnë të ardhurat e kësaj veprimtarie.

You may also like...