Njoftim

Të dashur banorë të Vlorës,duke i’u referuar kushteve meterologjike gjatë orëve në vazhdim shmagni lëvizjet nëpër segmente rrugore poshtë objekteve të lëvizshme

Ju lutemi,largoni nga ballkonet,tarracat dhe nga cdo vënd të hapur të gjitha objektet të cilat janë rrezik për cdo kalimtar.

You may also like...