NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN (Përgjegjës i Trajtimit të Mbetjeve)

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN

 • Specialist i Komunikimit dhe PR

 

 

Kandidatët e kualifikuar për të vazhduar procedurën e intervistës,  janë:

 1. Amel Tahiri
 2. Ardian Rrapaj
 3. Denisa Mucobega
 4. Gerta Cobo
 5. Mateo Pajaj
 6. Marjola Muhaj
 7. Megisa Mbolaj
 8. Skerdilajd Hunda
 9. Vllasi Foto
 10. Viola Nela

 

Procedura e konkurimit do te zhvillohet në datën 14.02.2022 ora 12.15 në ambjentet e Bashkisë Vlorë

You may also like...