NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN (Specialist jurist dhe i prokurimit)

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN

 

  • Specialist jurist dhe i prokurimit

 

Kandidatët e kualifikuar për të vazhduar procedurën e intervistës,  janë:

  1. Eva Hysenaj
  2. Marjola Muhaj
  3. Valbona Allushaj
  4. Xhuljano Hysenaj

 

Procedura e konkurimit do te zhvillohet në datën 14.02.2022, ora 10.00 në ambjentet e Bashkisë Vlorë

You may also like...