LISTA PERFUNDIMTARE, NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN (Specialist i Komunikimit dhe PR)

NJOFTIM PER SHPALLJEN E KANDIDATEVE PER POZICIONIN

 • Specialist i Komunikimit dhe PR

 

 

Kandidatët e kualifikuar për të vazhduar procedurën e intervistës,  janë:

 1. Adevi Murati
 2. Amel Tahiri
 3. Ardian Rrapaj
 4. Denisa Mucobega
 5. Gerta Cobo
 6. Mateo Pajaj
 7. Marjola Muhaj
 8. Megisa Mbolaj
 9. Skerdilajd Hunda
 10. Vllasi Foto
 11. Viola Nela

 

Procedura e konkurimit do te zhvillohet në datën 14.02.2022 ora 12.15 në ambjentet e Bashkisë Vlorë

 

You may also like...