Projekti i fizibilitetit për ujërat e zeza të Njësisë Administrative të Orikumit

46495676_622913301457029_106649977899450368_n
46483165_622913281457031_6583717507901685760_n
46495550_622913398123686_3861613303516102656_n
46495863_622913261457033_8543796781996048384_n
46633714_622913538123672_7019143611652505600_n

Është duke u zhvilluar projekti i fizibilitetit për rikonstruksionin dhe përfundimin e ujësjellësit dhe kanalizimeve të ujërave të zeza të Njësisë Administrative të Orikumit. Gjithçka është një bashkëpunimi financiar i Qeverisë Gjermane me Qeverinë Shqipetare, në kuadër të “Programit IV Rural i Furnizimit me Ujë (Orikum)”. Financuesit dhe zbatuesit e projektit po studiojnë zonën ku do të zbatohet projekti i fizibilitetit, ndërsa po evidentojnë edhe problematikat që po shfaqen dhe që do të zgjidhen me këtë projekt. Po ashtu po punohet edhe për vendosjen në funksion të Impiantit të Përpunimit të Ujërave të Ndotura të Orikumit, pasi ky është edhe qëllimi i këtij projekti.

You may also like...