Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar – Shkurt – Mars) 2019

Detaje te Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar – Shkurt – Mars) 2019
Parametri Vlera
Emri  Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar – Shkurt – Mars) 2019
Pershkrimi
Dokumenti Kerkesa per informacion (Janar – Shkurt – Mars) 2019
Shkarko  Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar – Shkurt – Mars) 2019

 

You may also like...