Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Korrik –Gusht – Shtator ) 2018

 

 

Detaje te Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Korrik –Gusht – Shtator ) 2018
Parametri Vlera
Emri Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Korrik –Gusht – Shtator ) 2018
Pershkrimi
Dokumenti Kerkesa per informacion (Prill-Maj-Qershor) 2018
Shkarko Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Korrik –Gusht – Shtator) 2018

You may also like...