rehabilitimi memories

 

Pas nje studimi fizibiliteti dhe nje projekti pasues, ne shtator fillon edhe rehabilitimi arkitekturor i “Rrugices se Hebrejve” ne kuader te qendres historike te Vlores. Sfide me vete kjo, per te ruajtur memorien e pazakonte te “getos vlonjate”, deshmi unike urbane e bashkejeteses kontroversale shqiptaro-hebraike.

You may also like...