Rikonstruksioni i “Shkollёs sё Kuqe”

48388125_2245816649036398_1988014621855842304_n
48199352_2245816452369751_4331270038918004736_n

Kjo ёshtё qendra e fshatit  Dukat nё Vlorë , nё transformim si rrjedhojё e projektit tё PZHRSH-sё i cili fokusohet nё rehabilitimin e sheshit kryesor dhe rikonstruksionin e “Shkollёs sё Kuqe”, e cila do tё pёrshtatet nё njё Muzeum pёr turistёt e vizitorёt. Pёrfaqёsuesit e PZHRSH-sё dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit/ Albanian Development Fund– Rajoni Vlorё, vizituan Bashkia Vlorë, pёrgjegjёse pёr zbatimin e projektit, si dhe qendrёn e Dukatit pёr tё ndjekur nga afёr punimet. Kryebashkiaku i Vlorёs Z. Dritan Leli theksoi impaktin e kёtij projekti qё kontribuon drejtёpёrdrejtё nё mirёqёnien e komunitetit lokal i cili e ka mbёshtetur gjerёsisht kёtё iniciativё. 

You may also like...