Vija bregdetare e Orikumit

.

36064100_10155518212442541_363537551035727872_n
36223183_10155518212417541_3788795822389329920_o
36225558_10155518212472541_8872502049476968448_o
36257131_10155518212612541_1273287366076792832_o
orikum1

Ne Njesine Administrative Orikum filloi puna per riparimin e rruges ne vijen bregdetare te Orikumit deri ne hyrje te Portit te Pashalimanit.
Projekti parashikon riparimin e shtresave rrugore dhe ndriçimin e plote pergjate saj.
Brenda këtij muaji kjo hapësirë do jetë e transformuar në funksion të pushuesve që do zgjedhin Orikumin për pushimet e verës.
Kjo pune realizohet ne bashkepunim te ngushte me MIE, ku gjejmë rastin te falenderojme Ministrin Z.Damian Gjiknuri

You may also like...