Të nderuar qytetar!

Zbukurimet dekorative në qytet jane vendosur për ti dhënë bukuri dhe ngrohtësi festave të fundvitit, por papergjegjshmeria e disa personave po e cënon punen e bere me përkushtim. Në shumë nga sheshet dhe rrugët ku janë vendosur këto zbukurime jane evidentuar dëmtime të tyre. Fotot qe po shihni tregojnë sesi jane prerë me mjete prerese dritat në disa prej tyre.
Kjo nuk është qytetari, prandaj ju bëjmë thirrje të denonconi çdo rast!

 

 

You may also like...