vlora 2017

😀

Kjo është “Vlora 2017” 👍🏻
Qyteti që po ndryshon çdo ditë
Mirësevini

Në kulmin e sezonit veror, Vlora me bregdetin e saj të mrekullueshëm mbetet një nga destinacionet më preferuara për pushuesit shqiptarë dhe të huaj. Ju ftojmë…
balkanweb.com

You may also like...