Vlora Open

U zhvillua në Vlorë aktiviteti tenisit nga Tenis Vlora dhe Federatës së Tenisit Shqiptar, bëri të mundur ,përfundimin me sukses të plote , të eventit për 2019 VLORA OPEN .Për 2 ditë rradhazi garuan 16 teniste femra dhe meshkuj të grupmoshave 8 – 9 – 10 vjeç me sistemin e eleminimit.

 

You may also like...