Youth Summer Municipality Tour

Learn, explore and enjoy- Albania towards EU Integration (4 – 6 Korrik 2018)

Një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga mosha 17- 25 vjeç nga Bashkitë Vlorë, Himarë, Fier, Patos e Roskovec, që dëshirojnë të mësojnë më shumë mbi hapet e integrimit të Shqiperisë në BE dhe mbi mundësitë që ofron BE për të rinjtë . Shkëmbime eksperiencash, informim dhe agëtim mes të rinjve nga qytete të ndryshme.
Bëhu pjesë e një eksperience të veçantë.

Aplikimet mbyllen më datë 27 Qershor.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeP-pygQbXYYpM8puSp3FdcecNNl_RSY2kne4JwyHlG2q65hQ/viewform?c=0&w=1

 

You may also like...