🚧 Zëvendësojmë çdo ditë kapakët e
e grabitur dhe të dëmtuar në çdo zonë të qytetit 🚨

📍 Sot, kolegët tanë të Sektorit të Kanalizimeve vendosën kapakët te pallatet pas ish-Drejtorisë së Rrugëve

 

 

 

You may also like...