Aktivitete në kuadër te 28-29 Nëntorit

Në kuadër te aktiviteteve te 28-29 Nëntorit,në muzete e qytetit jane ekspozuar foto dhe dokumenta të ndryshme si dhe sende e objekte personale të veprimtarëve dhe partizaneve të LANC- it.Janë vizituar nga një numur i madh nxënësish dhe qytetaresh jo vetem nga Vlora por dhe nga trojet.

You may also like...