Opera në Jeans

“Opera në Jeans”, gjallëroi mbrëmë qytetin tonë të bukur.
Falenderoj nga zemra drejtoreshën Znj.Zana Cela dhe të gjithë artistët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit për këtë mbrëmje speciale, falenderues për pjesëmarrjen e Kryeministrit Edi Rama dhe Ambasadores Romana Vllahutin.
Një falenderim të ngrohtë kam për qytetarët e Vlorës dhe pushuesit që mbushën plotë Amfiteatrin e improvizuar te ish-Akademia e Marinës, që tanime është shëndrruar fale investimit të realizuar së fundmi në një park në shërbim të qytetarëve dhe turistëve.
Falenderues për të gjithe stafin e Bashkisë së Vlorës që punuan me përkushtimin maksimal në përgatitjen dinjitoze të këtij spetakli.
Të tjera gjëra të bukura na presin gjatë këtij sezoni, pasi Vlora dhe vlonjatët meritojnë më shumë.
Të punojmë së bashku për Vlorën qe duam!

 

You may also like...