“NJË URË PËR NË OTRANTO” 20 vjet nga tragjedia e Otranto’s

“NJË URË PËR NË OTRANTO”
20 vjet nga tragjedia e Otranto’s
26 Mars 2017, ora 11:00
Teatri “Petro Marko” Vlorë
do të referojnë:
– Edi Rama
– Damian Gjiknuri
– Dritan Leli
Bernardo Notarangelo – i dërguari i presidentit të Puglia’s
Giuseppe Marchionna – ish kryetar i bashkisë Brindisi 1991
– Luciano Carridi – Kryetar i bashkisë Otranto
Luigi De Luca – drejtor i institutit për Mesdheun
– Costas Varotsos – Artist i famshëm Grek që anijen “Kater i Radës” e kthehu në vepër arti.
– Lino Manosperta – Teatro Pubblico Pugliese
si dhe të mbijetuar nga tragjedia.
Modetacioni nga Fate Velaj,ideator dhe organizator i konferencës.
Mbeshtetur nga Bashkia Vlore.
Në datë 28 Mars, konferenca do organizohet në Otranto.

 

You may also like...