Komisionet e Keshillit

stema_100

KOMISIONET E PERHERSHEM TE KESHILLIT BASHKIAK VLORE

KOMISIONET E PERHERSHEM TE KESHILLIT BASHKIAK VLORE
Nr Komisioni Kryetari Subjekti Politik Anetaret SUBJEKTI
1 Komisioni juridik i rendit dhe i sigurisë vendore publike. Endri Hyseni PS Arjan Isufi zv/K BF
Ervis Moçka PS
Edison Kapaj PS
Myzafer Elezi PD
Atird Hoxha BF
Roland Strakosha PS
2 Komisioni për cështjet e ekonomisë, financave dhe privatizimet. Elca Bezhani PS Anisa Ceno PS
Geron Gunbardhi  zv/K PRSH
Grigor Dede PS
Briseida Cakerri PS
Anxhela Shenaj BF
Gjergji Nika PD
3 Komisioni i mandateve dhe i rregullores Frosina Qyrdeti PS Atird Hoxha zv/K BF
Edison Kapaj PS
Myzafer Elezi PD
Grigor Dede PS
Arjan Isufi BF
Alta Haluci BF
4 Komisioni i shërbimeve publike,transportit, infrastrukturës dhe strehimit Ilir Aliaj PS Liri Dëma zv/K BF
Simbol Pazaj PS
Novruz Rrokaj PS
Gjergji Nika PD
Erëmal Arapi BF
Mujo Shakaj PS
5 Komisioni për arsimin, kulturën dhe sportet. Eneida Vera PD Sokol Kushta zv/K PS
Alta Haluci BF
Klodian Xhyheri BF
Rajmonda Zoto PS
Eglantina Imeraj PS
Marsela Dashi PS
6 Komisioni për zhvillimin urbanistik dhe ndertimet. Ardian Musta PS Dikens Bushaj zv/k BF
Vjola Xhafaj PS
Simbol Pazaj PS
Gjergji Nika PD
Liri Dema BF
Shkëlqim Leskaj PS
7 Komisioni i Shendetësisë, Veterinarise, Mjedisit dhe zhvillimin e turizmit. Evis Allushi      PS Arsen Belaj zv/K LZHK
Anisa Ceno PS
Eglantina Aliaj PS
Besmir Brahimi PS
Eda Begaj PAASH
Lorel Canaj PS
8 Komisioni i Bujqësise, Pyjeve dhe Menaxhimit tè ujrave Besmir Brahimi      PDIU Gëzim Capoj zv/K PS
Arsen Belaj LZHK
Refie Laze BF
Eda Begaj PAASH
Simo Petromilo PS
Vullnet Bilbilaj PS
9 Komisioni i mbikqyrjes, kontrollit dhe nënshkrimin e proces verbaleve te mbledhjeve. Refie Laze      BF Vullnet Bilbilaj zv/K PS
Rajmonda Zoto PDIU
Geron Gunbardhi PRSH
Bujar Osmanaj PS
Novruz Rrokaj PS
Klodian Xhyheri BF
10 Komisioni per Marredheniet me jashte dhe Integrimin Europian Briseida Cakerri     PS Eda Begaj zv/K PAASH
Ervis Moçka PS
Vjola Xhafaj PS
Eneida Vera PD
Atird Hoxha BF
Liljana Breshani PS
11 Komisioni i barazisë gjinore dhe perfshirjen sociale Frosina Qyrdeti    PS Alta Haluci    zv/K BF
Edlira Kapllanaj PS
Brikena Sika PS
Eneida Vera PD
Brikena Puka PS
Anxhela Shenaj BF
12 Komisioni i peticioneve. Myzafer Elezi PD Ledia Shollaj zv/K PS
Dikens Bushaj BF
Klodian Xhyheri BF
Aurora Qarri PS
Erëmal Arapi BF
Jerina Dervishaj PS