Koncerti i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve 28.11.2016

Koncerti i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve, e bëri edhe më të bukur atmosferën festive të Ditës së Pavarësisë.
Artistët e këtij ansambli, këngëtarët, valltarët dhe instrumentistët, sollën për qytetarët e shumtë, vlera të krijimtarisë dhe trashëgimisë popullore.
Për më shumë se një orë, Sheshi “Pavarësia” u dominua nga ngjyrat e kostumeve popullore, nga ritmi i valleve, nga muzika.

You may also like...