IDEA ju mundëson: Këshillim, ndjekje të projektit, akses të privilegjuar tek skema e granteve IDEA

Çfarë e bën Sfida IDEA 2020 kaq të veçantë? – aplikimi i një përqasjeje të praktikave më të mira ndërkombëtare me emrin CEFE për trajnimin e sipërmarrjes, ndikimin e provuar në jetën e përfituesve nga IDEA 2018,2019, përqasjen e zhvillimit intensiv të aftësive duke kombinuar trajnimin, coaching/këshillim, mentorim.
Sfida IDEA 2020 do të fillojë me 400 biznese te reja në të gjithë Shqipërinë, dhe do te realizohen 6 konkurse rajonale. Fituesit e cdo rajoni do te konkurrojne ne nivel kombetar. Kërkoj ndihmën tuaj për të mbeshtetur sa me shume biznese të reja. Aplikimi është i hapur tashmë dhe unë dua që ju të ndani informacionin mbi Sfida IDEA 2020. Mund të zgjidhni nga mënyra të ndryshme se si ta bëni këtë

• Jepini “Like” faqes në facebook (www.facebook.com/ideaalbania) nga faqja juaj zyrtare në facebook
• Bëjini “share” dhe ndani mesazhin e aplikimit nga faqja zyrtare e IDEA me miqtë tuaj online.

Ju mund të aplikoni në këtë link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_j6sFqLD1ChWiQg74bXyX_mbmHAB2kP9esQUEvTbprZt6iQ/viewform?fbclid=IwAR3ht_EeJER8xJLi0iPv-ZXFyUNk6BGIrQXXbxNYHAgcdsNFDxVKWcc9lm4

You may also like...