Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime vijon punën e nisur prej disa ditësh ne qytetin e Vlores

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime vijon punën e nisur prej disa ditësh për pastrimin e stacioneve të pompimit dhe rrjetit të kanalizimeve. Puna gjatë ditës së sotme është zhvilluar në zonën e Ujit të Ftohtë. Me mjetet dhe punëtorët tanë, u bë pastrami i rrjetit të kanalizimeve të ujërave të zeza, të këtij stacioni pompimi, i cili kalon në trotuarin e shëtitores së bregdetit.

You may also like...