NJOFTIM  PEZULLIMI

Ju njoftojme se aktualisht kemi pezulluar procesin e konkurimeve  si mase parandaluese per shkak te situates se coronavirus, por ne vijim ne do ju njoftojme per datat e zhvillimit te procedurave.

 

Per çdo pyetje dhe paqartesi mbetemi ne dispozicionin tuaj.

 

You may also like...