PËR MIRATIMIN E SUBVENCIONIT TË QIRASË, QË PËRFITOJNË FAMILJET DHE INDIVIDËT E PREKUR NGA ZBATIMI I PROJEKTIT “LIDHJA E RRUGËS TRANSBALLKANIKE ME SUPERSTRADËN FIER -VLORË”, SIPAS VKM NR.254, DATË 09.05.2018

Shkarko Dokumentin

You may also like...