Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (JANAR-SHKURT-MARS) 2022

Detaje te Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar-Shkurt-Mars) 2022
Parametri Vlera
Emri Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar-Shkurt-Mars) 2022
Pershkrimi
Dokumenti Kerkesa per informacion (Janar-Shkurt-Mars) 2022
Shkarko Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve (Janar-Shkurt-Mars) 2022

 

 

You may also like...