Sot, Kryetari i Bashkise inspektoi godinen e re të shkolles për fëmijët

Sot, Kryetari i Bashkise inspektoi godinen e re të shkolles për fëmijët me prapambetje të lehte mendore, PLM, e cila do te inagurohet së shpejti. Një bashkëpunim ky i Bashkisë dhe Ambasades Amerikane. Kreu i bashkisë inspektoi edhe rrugen Xhebro Gjika e cila ndodhet pikerisht pranë këtij institucioni arsimor .

17342809_10154286005887541_5509971284946134373_n

You may also like...