Vendim Nr 88,Dt. 24.12.2020 Per miratimin e Taksave dhe Tarifave Vendore ne Territorin e Bashkise Vlore

bashkiavlore

VENDIM NR 88 DATE 24.12.2020

Per miratimin e Taksave dhe Tarifave Vendore ne Territorin e Bashkise Vlore”

Këshilli i Bashkisë Vlorë

VENDOSI:

shkarkoje-te-plote

 

 

Shkarko Dokumentin

You may also like...