Interpretime nga nxënësit në Pallatin e Kulturës

Interpretime nga nxënës të shkollave të mesme të qytetit sot në Pallatin e Kulturës
” Labëria”.
Inkuadruar në axhendën e veprimtarive të Bashkisë.
Një veprimtari plot emocion ku nxënësit interpretuan krijimtari nga autorët vlonjatë kushtuar Ismail Qemalit. SukseseEduard Ismaili dhe Stafit te QKAV

You may also like...