Takim Publik : Llogaridhenia e buxhetit 2018

Ne oren 19:00 date 8 Nentor organizohet takimi publik me banoret e Rajonit 3 prane teatrit “Petro Marko”.

Tematika e këtij takimi është llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018 si dhe vazhdimi i Buxhetimit me pjesëmarrje të komunitetit për vitin 2019.

You may also like...