Takim Publik: Llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin2018

Date 16 oren 16:00 organizohet takimi publik me banoret e Rajonit 5.

Tematika e këtij takimi është llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018 si dhe vazhdimi i Buxhetimit me pjesëmarrje të komunitetit për vitin 2019.

You may also like...