Rikonstruktimi i godines parashkollore ne Orikum

foto1
foto12

Nje vemendje dhe perkujdes ndaj femijeve parashkollore ne Orikum ,godina e rikonstruktuar e kopshtit drejt perfundimit te punimeve.E ndertuar rreth viteve 80 per here te pare kjo godine i eshte nenshtruar rikonstruksioit total,ndersa paraditen e sotme punimet jane inspektuar nga kryebashkiaku Dritan leli,shoqeruar nga keshilltare bashkiake ,administratorja Selamaj dhe drejtorja e kopshtit.
Nje bashkefinacim i agjencise Tika dhe bashkise Vlore kopshti i femijeve ne orikum do te jete gati per fillimin e vitit te ri shkollor 2018 -2019,nderkohe qe aktualisht puna do te vijoje dhe ne ambientet e jashtme per te krijuar nje mjedis te gjelberuar dhe argetues per 106 parashkolloret e qytezes se Orikumit.

You may also like...