Author: Platon Murati

NJOFTIM PER QYTETARET

Në kuadër të aksionit të ndërmarrë nga Bashkia Vlorë, për lirimin e të gjithë hapësirave publike (parkime përgjatë rrugëve, parkime në brendësi të lagjeve etj.), ju bëjmë me dije se ky aksion do të...

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (“Specialist i kontrollit ne terren” në Drejtorinë e të Ardhurave Vendore “Specialist i kontabilitetit” në Drejtorinë e të Ardhurave Vendore) Lloji i diplomës:“Shkenca ekonomike”, niveli minimal i diplomës...

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (“Specialist Investimesh”në Drejtorinë e Infrastrukturës dhe Investimeve Publike) Lloji i diplomës: “Inxhinieri ndërtimi/hidroteknike”Niveli minimal i...