Street-basket

Zhvillohet kampionati i street-basket në lungomare tek fushat. Emocionet e basketbollit ne rruge tashme ne vlore me organizimin e bashkise Vlore , Fshb, Kshs Flamurtari.

KAMPI VEROR 2021 BASHKIA VLORË

Drejtoria e Ndihmes dhe Sherbimit Social,bashkia Vlore po zhvillon gjate muajit korrik Kampin Veror 2021 per femijet e familjeve te skemes se ndihmes ekonomike. Cdo dite e kampit eshte e mbushur me lojera dhe...

BlueMedPLUS!

Projekti, i prezantuar në kuadrin e thirrjes së pestë të Interreg MED për projekte modulare (thirrja e dytë për transferimin dhe integrimin e projekteve) është projekti implementimi i të cilit do të jap vazhdimësi dhe  përfitime nga rezultatet e fituara ngaprojekti i mëparshëm BlueMed në zonë të tjera bregdetare të Mesdheut.