Monthly Archive: January 2017

Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak – 31 Janar 2017

Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak – 31 Janar 2017

Ju njoftojmë se ditën e Marte, datë 31 Janar 2017, ora 18:00, në sallën e mbledhjeve zhvillohet mbledhja e Këshillit të Bashkisë Vlorë Shkarkoni rend dite

SHPALLJE FITUESI “PERGJEGJES”

SHPALLJE FITUESI “PERGJEGJES”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin e vendit të lirë në pozicionin “Pergjegjes” në Drejtorinë e Infrastruktures dhe Zbatimit te Projekteve, Bashkia...

Nderim përjetë për Ismail Qemalin

Nderim përjetë për Ismail Qemalin, ideatorin dhe arkitektin e Shpalljes së Pavarësisë Kombëtare, themeluesin e Shtetit Shqiptar. Sot, në ceremonitë e zhvilluara në kuadrin e 98 vjetorit të vdekjes.

Projekt buxheti 2017

Në Sallën e Teatrit “Petro Marko”, në një mjedis të mbushur me qytetarë, përfaqësues të grupeve të interest, të kategorive sociale, anëtarë të këshillit bashkiak dhe drejtues e punonjës të institucioneve, u prezantua Projekt...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – KORRIK- SHTATOR 2016 Pershkrimi Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve korrik shtator.pdf Madhesia 191.38 kB...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – MARS – QERSHOR 2016 Pershkrimi Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve mars qershor.pdf Madhesia...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016 Pershkrimi Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve janar mars.pdf Madhesia 122.57 kB...

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015 Parametri Vlera Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015 Pershkrimi Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve tetor – dhjetor.pdf...