Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Projekte

Projekte

Rikonstruksion i Bulevardit “Ismail Qemali”

Nis sot rikonstruksioni I Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Bulevardi i ri do të ketë një...

February 28, 2018

Read More

Projekte

Bashkia Vlorë filloi projektin e asfaltimit të rrugëve në qytet

Bashkia Vlorë filloi projektin e asfaltimit të rrugëve në qytet, i cili përfshin 13 akse kryesore. Sot perfundoi Rr”Pelivan...

March 27, 2017

Read More

Projekte

Sot, Kryetari i Bashkise inspektoi godinen e re të shkolles për fëmijët

Sot, Kryetari i Bashkise inspektoi godinen e re të shkolles për fëmijët me prapambetje të lehte mendore, PLM, e cila do te inagurohet...

March 16, 2017

Read More

Projekte

Projekti fitues “Nxitja e Punësimit në Vlorë nëpërmjet Inkubatorëve Inovative të Turizmit”

Gjatë ceremonisë së Shpalljes së projekteve fitues për financim ne thirrjen e 5 të Programit Italo-Shqiptar të Konvertimit të...

March 10, 2017

Read More

Projekte

Bashkia e Vlores eshte duke punuar per realizimin e dy investimeve te rendesishme

Bashkia e Vlores eshte duke punuar per realizimin e dy investimeve te rendesishme ne rrjetin e kanalizimeve qe do te zgjidhin perfundimisht...

March 8, 2017

Read More

Projekte

Projektet e rikonstruksionit të rrugëve “Zigur Lelo” dhe “Shefit Zenaj”

, janë dy investimet e rradhës në qytetin e Vlorës. Brenda pak muajsh, ato do të shndërrohen në dy segmente të standardeve...

January 26, 2017

Read More

Projekte

Thirrje për Aplikime- Grante për Sipërmarrjen Kreative (i4tour)

  Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në kuadër të projektit “I4TOUR – Zhvillimi...

January 25, 2017

Read More

Projekte

Projekt buxheti 2017

Në Sallën e Teatrit “Petro Marko”, në një mjedis të mbushur me qytetarë, përfaqësues të grupeve të interest, të kategorive...

January 24, 2017

Read More

Projekte

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”, që, tashmë ka nisur, është një nga projektet e rëndësishme të parashikuara në...

January 10, 2017

Read More

Projekte

Projekte

Së bashku me Kryeministrin , Edi Rama, ndoqëm nga afër punimet që do kryhen për zbatimin e disa projekteve të rëndësishme...

December 19, 2016

Read More