Monthly Archive: July 2017

Ujësjellës Kanalizime pasi siguroi furnizimin me ujë të pijshëm të banorëve të “Karabashit”, të cilët vuanin prej vitesh mungesën e ujit, me anomali të theksuara në furnizim, ka përfunduar edhe ngritjen e infrastrukturës përkatëse....

Ujësjellës Kanalizime po i kushton rëndësi zëvendësimit të kapakëve të pusetave në ato zona ku janë dëmtuar apo mungojnë. Gjithçka për eleminimin e rreziqeve për qytetarët dhe problemeve në rrjet. Puna është përqëndruar në...

vlora 2017

vlora 2017

😀 Kjo është “Vlora 2017” 👍🏻 Qyteti që po ndryshon çdo ditë ❤ Mirësevini VIDEOLAJM/ Vlora turistike, pamjet e mrekullueshme me dron Në kulmin e sezonit veror, Vlora me bregdetin e saj të mrekullueshëm...