Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Aktivitete

Aktivitete

10 vjet Maratona e kenges

Date 01 Gusht ora 20 : 30 ju mirëpresim në Lungomare #ejadheti #sezoniveror #aktivitete #argetim#ejanevlore...

August 1, 2018

Read More

Aktivitete

Ekspozita e piktorit Agim Sulaj

Ekspozita mbyllet në datë 10.08.2018 Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut ka sjellë në qytetin e tij të lindjes me ftesë të Kryetarit...

July 30, 2018

Read More

Aktivitete

Gladiator 7

Federata Shqiptare e MMA në bashkëpunim me Bashkia Vlorë organizuan Albanian Gladiator Championship në qytetin e Vlorës pranë...

July 30, 2018

Read More

Aktivitete

Tinguj jete mes tokës dhe detit

Peizazhe muzikore për orkestër dhe solistë. Konsullata e Italisë dhe Bashkia Vlorë në bashkëpunim me ministrinë e Kulturës, DRKK...

July 30, 2018

Read More

Aktivitete

Verë dhe Portokalle

Aktorët e Portokallisë se shpjeti në qytetin e Vlorës nën moton Verë dhe Portokalle Me datë 22 Korrik ora 20 : 30 ju mirëpresim në...

July 19, 2018

Read More

Aktivitete

Opera në Jeans

“Opera në Jeans”, gjallëroi mbrëmë qytetin tonë të bukur. Falenderoj nga zemra drejtoreshën Znj.Zana Cela dhe të gjithë...

July 10, 2018

Read More

Aktivitete

OPERA SUMMER TOUR

#TurizmiKulturor2018 OperaJeans eshte nje nga sukseset me te medha te kolones. Kete here zhvendoset ne qytetin tone të Vlores ne 08 KORRIK...

July 3, 2018

Read More

Aktivitete

MotoShow Gare Parade

Vlora Rider’s Fest Festojmë sëbashku në Lungomare ‘MotowShow Gare Parade’ Me datë 14 Korrik...

July 2, 2018

Read More

Aktivitete

Llogara On Fest

Ju ftojmë në panairin e promovimit të vlerave dhe produkteve të zonës së Llogarasë . Nën shoqërinë e Trupës së Operës dhe...

June 21, 2018

Read More